PostHeaderIcon Kroeg Moppen

PostHeaderIcon Hemaworst

(69 stemmen, gemiddeld 4.36 van 5)

2 mannen willen een avondje doorzakken maar hebben niet veel geld. Zegt de één: "Ik heb een idee, we kopen een Hemaworst en gaan naar het café. Als we dan een paar biertjes op hebben, hang ik die hemaworst uit m'n broek en begin jij eraan te zuigen." Zo gezegd, zo gedaan, na een paar biertjes in het eerste café hangt de één de Hemaworst uit z'n broek en de ander zuigt eraan. "Gadverdamme!" roept de cafebaas, "smeerlappen! M'n café uit!" En zo rennen zij zonder betalen het café uit. 10 café's later zegt de één: "Ik kan geen bier meer zien joh en die worst smaakt ook voor geen meter meer!" Zegt de ander: "Joh, die worst was ik in het 3e cafe al kwijt!"

 

PostHeaderIcon Dronken man

(32 stemmen, gemiddeld 3.81 van 5)

Een dronken man komt net uit het café en ziet de weg voor een sloot aan. Hij denkt: “Even een frisse duik nemen”. Hij neemt een aanloop en komt met een flinke klap op het wegdek terecht. Zijn reactie: “Verdraaid! Dichtgevroren!”

 

PostHeaderIcon Bram

(42 stemmen, gemiddeld 4.29 van 5)

Een agent heeft eens zin om een paar zuiplappen aan te houden dus hij gaat buiten staan wachten in een stamcafé in Amsterdam, hopend dat er eentje weg wil met de auto. En ja hoor om één uur komt er een aanwaggelen, luidkeels zingend en gaat bijna onderuit.

Hij pakt zijn autosleutels uit zijn broekzak en stopt hem in het slot, verkeerde auto. Die agent denkt ‘BINGO’ en hij volgt de man. Ondertussen loopt de hele kroeg leeg. De man probeert nog 6 auto’s en heeft dan eindelijk de goede te pakken. Hij stapt in, als de agent tevoorschijn springt en zegt, ‘jaja jonge dat word een flinke boete, dronken achter het stuur’. Waarop de man zegt ‘maar agent, ik ben helemaal niet dronken’. Die agent gelooft er niks van en laat hem een blaastest doen. Maar tot zijn enorme verbazing zit er geen alcohol in zijn bloed. Hij probeert het nog een paar keer tevergeefs en zegt ‘maar hoe kan da nou??’.

‘nou’ zegt de man, ‘ik ben vandaag de BRAM’. ‘de bram’?? vraagt de agent. ‘ja’ zegt de man, de Broodnuchtere Rijdende Afleiding Manoeuvre

 

PostHeaderIcon Geld winnen

(34 stemmen, gemiddeld 4.21 van 5)

Een man komt in de stad en gaat een bar binnen.
Achter de bar ziet hij een grote ton,
die tot de rand is gevuld met 10 eurobiljetten.
De man schat dat er duizenden euro's inzitten.
'Wat is dat met die ton?' vraagt hij aan de barman.
'Wel, je moet tien euro betalen en als je drie testen hebt doorstaan,
dan krijg je al het geld.'
'Wat zijn die drie testen?'

'Eerst betalen, dat zijn de regels.'

De man betaalt en z'n biljet gaat de ton in.
De barman zegt: 'Oke, dit is wat je moet doen.

Eerst moet je een héle liter tequila uitdrinken,
het geheel in één keer en zonder een spier te vertrekken.
Ten tweede, er zit hier buiten aan een ketting een pitbull met een zere kies.
Die moet je eruit halen met je blote handen.
Ten derde, er zit boven een vrouw van 90 jaar
die in haar hele leven nog geen enkel orgasme heeft gehad.
Je moet ze laten klaarkomen.'

De man antwoordt: 'Wel, ik weet dat ik tien euro heb betaald,
maar ik ben geen idioot, ik kan dat niet allemaal doen. Onmogelijk!'
'Wel, je vroeg het en ik heb het je verteld. Je geld blijft in de ton, dat zijn de regels.'
De tijd gaat voorbij, de man drinkt nogal wat en vraagt dan behoorlijk aangeschoten:
'Waar is die tequila?'
Hij pakt de kroes met beide handen vast en slaat hem in één keer achterover.
Tranen stromen over z'n gezicht, maar hij vertrekt geen spier.

Vervolgens zegt hij: 'O-oowKeej en dan na het wwoefffffke! .'
Hij waggelt naar buiten en spoedig horen de gasten een geweldig gewroet en geschuifel.
Ze horen blaffen, schreeuwen, gillen en grommen, en plots een ijzige stilte.
Juist als ze denken dat de man zeker dood moet zijn,
waggelt hij de bar weer binnen,
z'n shirt aan repen en z'n lijf vol beten en schrammen.

'O-oowKee, lacht hij, en waar i-is da wwijfff met die zzere tand

 

PostHeaderIcon Naar het toilet

(18 stemmen, gemiddeld 3.72 van 5)

Een man gaat in het café naar het toilet en ziet tot zijn grote verbazing dat de man naast hem plast met twee stralen. Dus de man vraagt: ''Hoe kan het dat u met 2 stralen plast.'' Zegt de man: ''Ik heb een ongelukje in het ziekenhuis gehad.'' Als de man aan zijn andere kant kijkt staat er een man, die plast met 29 stralen. Zegt de man: ''Heeft u ook een ongelukje in het ziekenhuis gehad?'' Zegt de man: ''Nee, ik krijg mijn rits niet open.''

 

PostHeaderIcon Schoonzoons

(24 stemmen, gemiddeld 3.29 van 5)

Twee kerels aan de bar. Zegt die ene: "Ik heb vijf dochters en nog geen schoonzoon." Waarop die andere vent zegt: "Dat is nog niks: ik heb een dochter en vijf schoonzoons."

 

PostHeaderIcon Staren naar jas

(21 stemmen, gemiddeld 3.71 van 5)

Zitten er twee mannen aan een bar, zegt de ene: "Wat ben jij verdomd ongezellig, je zit al een uur naar die kapstok te kijken." "Ja, ik kijk naar mijn jas", is het antwoord. "Doe niet zo raar man", zegt de ander, "ik zit toch ook niet steeds naar mijn jas te kijken?" "Nee, maar dat is ook niet nodig, want die is al een uur weg!"

 

PostHeaderIcon Krokodil

(18 stemmen, gemiddeld 4.17 van 5)

Komt er een brede vent de kroeg in. Met een hele grote krokodil. Iedereen valt dit meteen op en iedereen gaat dus ook aan de kant. De mensen zijn bang voor de man en voor de krokodil. waarop de man zegt: "Jullie hoeven echt niet bang te zijn hoor. Hij doet niks!" Niemand gelooft hem en hij wil bewijzen dat de krokodil echt niets doet. Hij haalt zijn lul uit z'n broek en duwt deze tussen
de bek van de krokodil, slaat deze een paar keer op z'n kop, maar de krokodil doet niks. Dan vraagt hij opeens: "Wie wil dit ook wel eens doen?" Niemand zegt iets, behalve een oud vrouwtje zonder tanden achter in de kroeg: "Ikke wil wel, maar dan mag u niet zo hard op mijn hoofd slaan!

 

PostHeaderIcon Lampen tellen

(22 stemmen, gemiddeld 3.45 van 5)

Jantje is in een cafe met zijn vader. Jantjes vader zegt tegen Jantje: "Zie je die 2 lampen daar hangen? Als je er 4 ziet ben je zo dronken als een aap." Dan zegt Jantje: "Maar Pappa, daar hangt maar 1 lamp!"

 

PostHeaderIcon Hondendrol

(23 stemmen, gemiddeld 4.13 van 5)

Na langdurig kroegbezoek lopen twee vrienden naar huis. Ineens zegt de ene: 'Wat is dat?' en raapt iets op van de straat. De ander ruikt eraan en zegt: 'Dat lijkt wel een uitwerpsel van een hond.'.'Weet je dat zeker?' vraagt de ander en proeft er even van. 'Ja, je hebt gelijk, het is van een hond. Wat een geluk dat we daar niet in getrapt hebben!'